Jürgen Klopp: A Manchester United játék jó gyakorlata volt Puli West Bromnak

Jürgen Klopp a Manchester United bemutatja a Liverpoolban, hogy időben felkészüljön a Tony Pulis West Bromwich Albion légi megközelítésének kezelésére szombaton.

Liverpool házigazda Albion, aki megtartotta első tiszta lapját a Premier League-en szezonban United ellen az Anfieldben hétfőn. José Mourinho taktikája elfojtotta Klopp csapatának támadó stílusát, de nem használta ki a sérülékenységüket a darabokra vagy a hosszú labdára, a központi védők, Joël Matip és Dejan Lovren, a Zlatan Ibrahimovic.Liverpool és a Manchester United sorba állította az Anfieldet Dropp este Olvasd el többet

Klopp úgy véli, hogy Mourinho játékmesterének értékes unibet sportfogadás bónusz gyakorlata kell, hogy legyen a védekezői ellen Puli csapata ellen, aki két Premier League-ben csalódott Liverpoolban.Megkérdezte, hogy az Egyesült Királyság megközelítése jó-e Albionra, Klopp azt mondta: „Igen, részben. Mindannyian tudjuk, hogy némi gondot kellett figyelnünk a tavalyi szezonban, bár nem ugyanolyan mennyiségben szenvedünk. és erősebb, mint sok magas játékosnál. Jól sikerült, és nem emlékszem arra, hogy e játékban nagy előnye volt ebből a helyzetből. Mindig néhány dolgot használhat az utolsó játékból, de másrészt más lesz. Ezeknek a golyóknak a védelme fontos volt, nagyon fontos az Egyesült játékban, és fontos lesz a következő játékban.A labdarúgás is fontos lett volna a Man United játékban, és nagyon fontos lesz a West Brom játékban. Sok munkát kell tennünk. ”A lázadó világbajnokság: az úton Kurdisztán labdarúgó-válogatottjával Tovább Kloppnak mind Emre Can és Jordan Henderson védekező középpályásként történő unibet online fogadási útmutatók üzembe helyezését, hanem Daniel Sturridge helyettesítését Adam Lallanával is. . – Nem érdekel ez – mondta Klopp. – Azt hittem, a játék véget ért, ezért miért kellene még beszélnem róla?Nem érdekel, hogy mit mond bárki a játék után.

„Már ismerem a játékot, és tudom, mit kell tanulnom belőle. Azt akarod írni, amit láttál, és ha ugyanaz, és mit mondanak más emberek, nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, de használd vagy hagyd el.

“Ne zavarj nekem ilyen dolgokkal. Nem vagyok egy százalékos érdeklődés. A játék után nem lehet megnyerni a játékot, amit a karrierem unibet online fogadási elején tanultam. Van egy pontunk, és pozitívnak éreztük magunkat, mert még egy pont volt, mint a játék előtt. Jó élmény volt számunkra, nem voltunk tökéletesek, minden. ”