Kevin De Bruyne meggyőződése, hogy a Manchester City útja megmarad, szilárd marad

Egy másik Messi mesterkurzus volt; egy másik éjszaka, hogy beágyazza azt az elméletet, hogy nem számít, milyen ellenfél csapatok próbálják meg soha nem elég ahhoz, hogy elnyomják ezt a természeti erőt. És a jóság tudja, City megpróbálta – többrétegű tervvel. Szerdán Barcelonából indultak, és 4-0 Bajnokok Ligája vereséget szenvedtek. Messi a karrierjének 37. harapóját nyerte.

De Bruyne attól tartott, hogy mi jön. – Tudjuk, hogy mit unibet fogadási bónuszt mondanak az emberek – hogy rossz voltunk – mondta. Szélesebb összefüggés volt az eredménnyel. A második nagyméretű játék után a város rövid volt. A hónap elején a Tottenham Hotspur-i Premier League-ben elbuktak 2-0.Most ez.Lionel Messi kalap-trükk elküldi Barcelona waltzing múltban Manchester City Tovább

dobja a helter-skelter 3-3 Bajnokok Ligája felhívni a Celtic és a szerencsétlen 1-1 felhívni otthon Everton a bajnokság, és nyeremény nélkül négy mérkőzést ad. Ez az a fajta futás, ami a lila arcok felkérésére lenne néhány klubban, és a fogak kirúgása a szurkolók körében.

A Pep Guardiola büntetőeljárásának anyaga ott volt. Claudio Bravo a 53. percben a szándékos kézilabdára küldött nevetséges küldetés után, miután elhagyta a büntetőterületét, és Luis Suáreznek adta a labdát, a városvezető megszállottságának unibet online fogadóirodák következménye volt, amikor visszajött a játékból. Bravo hibája részben Guardiola hibája volt.

És mi a döntés, hogy a Sergio Agüero-t csak 79. perc helyettesítőjeként használják?Biztosan Guardiola – a taktikai szofisztikának – meg kellett találnia a módját, hogy a támadót bármilyen rendszerbe hozza. Amikor De Bruyne a második felében korán lépett át, és senki sem volt ott, mindenki azt gondolta, Agüero. Ami félreérti, mit mondott Guardiola az Agüero-nak a szezon leglélegzeteltebb felszerelésére való lemorzsolódása arról, hogy mennyire bízik benne az ő bizalmában? A város a Bravo elbocsátásáig vitatkozott; egy célt vonzottak – és ez Agüero nélkül volt. Senki sem tudta mondani, hogy az első hat közülük rosszul játszott abban a szakaszban, bár Fernandinho azt akarta, hogy egy lyuk megnyíljon, miután a csúszkája bejött a Messibe a célért. A kapus piros lapja lerombolta a meccset.

A város magasra szorult.Barcelonát szorongatták, akiknek nehézségei voltak a labda visszahúzódása miatt. Messi, Suárez és Neymar nem látott túl sokat, amíg a város 10 emberre nem csökkent. Hallgassa meg, hogy a barcelonai játékosok milyen dolgokat láttak. „A pontszám nagy volt, de nem hiszem, hogy a játék egyáltalán nem könnyű”, mondta Andrés Iniesta. – Nagyon nehéz játék volt – mondta Marc-André ter Stegen. „Négy gól volt túl sok.”

De Bruyne dacos volt. „Ha elveszíted a 4-0-at, ez rossz, de az a mód, ahogyan játszani akarunk, a jó út” – mondta. „A második félév elején ez volt számunkra. A piros lap nehezebbé teszi, de még 10 férfival is megpróbáltunk esélyeket teremteni, így a mentalitásról semmit sem lehet mondani. Nem hiszem, hogy csapatként kellene változtatnunk vagy megváltoztatnunk kell a mentalitást.Már sok játékot nyertünk, és nem olyan, mint Barcelona rossz csapat. Tudjuk, hogy az emberek azt fogják mondani, hogy rossz, de másképp látom. Így kell játszanunk, és sok ilyen játékot fogunk nyerni. ”Pep Guardiola legújabb trükkje a Barcelona Etihad látogatására mutat. Michael Cox Bővebben

A Guardiola sok ilyen játékot nyert. Már régóta számít a kockázatoknak, és azt állítja, hogy az egyik kapusának minden hibája miatt a csapatok sokkal többet unibet sportfogadás online kaptak a mélyen – gyakran azáltal, hogy csalódtak az ellenfeleikben. p>

A Camp Nou-nál fennálló kockázat a magas bal oldali Guardiola védőinek a Messi, a Suárez és a Neymar ellen való megnyomásának taktikája volt, de működött. És egyfajta kockázat nélkülözhetetlen egy olyan csapat ellen, mint Barcelona.Emellett a Bravo elbocsátása előtti időszakokban a város fegyelmezett és személyiséggel játszott. Esélyeket teremtettek, és ez a legértékesebb árucikkek reményt hozott.

A probléma az volt, hogy nem voltak klinikaiak, és mint mindig, Barcelona volt. Érdekes volt az is, hogy meghallgassuk a Barça középpályás, Ivan Rakitic véleményét. „Barcelona egy kicsit jobban megszakíthatja taktikáját – ez nem minden rövid; Hosszú leszünk az első háromra is – mondta. „Ha a város a vonalat felemeli, és a hátán egy-egy ellen játszik, meg kell keresnie ezt a helyet. Nem foglalhatják el az egész pályát. Azzal a minőséggel, amellyel elöl van, meg kell keresnünk. ”

Guardiola megkérdezte, hogy a vereség a legrosszabb a karrierje.Elmondta, hogy a Bayern München csapatának 4-0 otthoni veresége a Real Madrid ellen a 2014-es Bajnokok Ligája fél-döntőjének második szakaszában alacsony volt, „mert nem tettem meg a helyes döntéseket”. A 4-0 vereség után nem jutott túl sok sajnálatra a következtetést.

De Bruyne azt mondta: „Miért nem tudtuk megverni Barcelonát otthon a következő játékban? Az emberek azt fogják mondani, hogy soha nem fogunk nyerni, de nem érdekel, mit mondanak. Csak ugyanezt tesszük, és biztos vagyok benne, hogy készen állunk.